Rita Ora wordt aangeklaagd door haar voormalige platenlabel Roc Nation. In december klaagde de zangeres zelf nog de platenmaatschappij van Jay Z aan.

Ora was een van de eerste artiesten die zich aansloot bij het label in 2008. Ze was op dat moment achttien jaar oud. De zangeres claimt dat Jay Z's aandacht voor haar de laatste jaren is afgenomen.

In haar tijd bij het label heeft de zangeres maar één album kunnen opnemen. Ze gelooft dat de voorwaarden van haar contract hier verantwoordelijk voor zijn.

Als reactie op de rechtszaak die Ora in december aanspande, klaagt Roc Nation nu de zangeres aan, schrijft Page Six dinsdag. De platenmaatschappij heeft meer dan 2,4 miljoen dollar (bijna 2,2 miljoen euro) geïnvesteerd in haar tweede, nog niet verschenen, album, en wil nu een schadevergoeding van de zangeres.

Onbekend

Het label stelt dat de zangeres aanvankelijk nog onbekend was toen ze tekende. "We hebben onvermoeibaar veel geïnvesteerd in de promotie van haar carrière. Miljoenen dollars zijn uitgegeven aan marketing, opnames en overige kosten van de zangeres. Dat heeft nu geleid tot het succes van Ora."