Tiësto, Martin Garrix en Firebeatz zijn toegevoegd aan de line-up van de tweede editie van het dancefestival The Flying Dutch. Op zaterdag 4 juni brengt het evenement weer tien Nederlandse top-dj’s samen op drie verschillende locaties.

Ook Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek en W&W laten zich die dag per helikopter heen en weer vliegen tussen het Olympisch Stadion in Amsterdam, Ahoy Buiten in Rotterdam en het E3 Strand bij Eersel.

The Flying Dutch biedt in totaal plek aan meer dan honderdduizend fans en is daarmee het grootste eendaagse openlucht dancefestival van Nederland.

Bedenker John Ewbank is super trots dat het opnieuw is gelukt de grootste Nederlandse muzieksterren samen op één festival te krijgen.

Populair

"Die jongens zijn zo ongekend populair in binnen- en buitenland, maar nooit met z’n allen bij elkaar op een Nederlands podium te zien. Zo ontstond het idee voor The Flying Dutch. Een beetje als eerbetoon aan de vertegenwoordigers van onze nationale dj-trots", aldus Ewbank. "En gelukkig is het aangeslagen. Zowel de dj’s als de fans vonden het te gek vorig jaar."

De eerste editie van het festival was snel uitverkocht en daarom is dit keer voor een grotere locatie nabij Eindhoven gekozen. "Vorig jaar was het op Strijp-S, nu wijken we uit naar het E3 Strand waar we iets meer mensen kwijt kunnen."

Spektakel

De wereldberoemde dj’s pakken dit jaar nog grootser uit. "Iedereen krijgt de kans iets extra’s te doen op het podium." Ewbank belooft verrassingsacts en live muzikanten, maar wil verder nog niets verklappen. "Dat zien we op de dag zelf. Het wordt in ieder geval een enorm spektakel.”