Zangeres Sharon Kovacs werkt samen met Metropole Orkest

Zangeres Sharon Kovac geeft twee optredens met het Metropole Orkest, in Amsterdam en Tilburg.

"Het is stiekem wel een droom van me om mijn muziek te mogen spelen met een heel orkest", vertelt Kovacs, die hits als Diggin' en My Love scoorde.

"Toen Jules Buckley van het Metropole Orkest me benaderde hoefde ik er eigenlijk ook geen moment over na te denken: natuurlijk, heel graag zelfs! Ik verheug me enorm op onze samenwerking en kijk erg uit naar de shows met dit geweldige orkest."

Met chef-dirigent Buckley werkt Kovacs de komende maanden aan de orkestratie van Shades of Black, het debuutalbum van de zangeres. 

Ook andere persoonlijke favorieten van Kovacs komen voorbij op zaterdag 29 oktober in Koninklijk Theater Carré en op zaterdag 17 december in Theaters Tilburg. Kaarten voor de shows zijn vanaf zaterdagochtend te koop.

Extra dimensie

"Toen ik de muziek van Kovacs hoorde, wist ik dat ik contact op moest nemen om te zien of ze er voor openstond om samen te werken met het Metropole Orkest", zegt Buckley. "Haar liedjes zijn geweldig en hebben een bijzonder karakter dat met het Metropole Orkest nog een extra dimensie zal krijgen. Wij kijken ook ontzettend uit naar deze speciale concerten later dit jaar."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie