Zangeres Eefje de Visser vindt zichzelf niet iemand die snel last heeft van faalangst. De zangeres bracht recentelijk haar derde album Nachtlicht uit.

"Ik ben niet bang dat de plaat mislukt, daarvoor ben ik er zelf veel tevreden over", zegt De Visser zondag in de Telegraaf. "Daarbij ben ik geen type voor faalangst."

De winnares van De Grote Prijs van Nederland in 2009 bracht eerder al twee andere albums uit. Op haar nieuwe plaat kreeg de 29-jarige zangeres goede reacties. "Daar ben ik blij mee, maar het maakt me hooguit nieuwsgieriger naar hoeveel shows en festival ik kan gaan doen de komende tijd."

De Visser geeft aan dat haar carrière erg geleidelijk is verlopen, ondanks dat ze nooit een "hype is geweest". "Ik ben nooit gelanceerd door een 3FM, heb geen enorme hit gescoord en toch merk ik dat ik meer concerten kan geven voor steeds meer mensen."

Volgens de zangeres doet ze niet een ding en spreekt ze daarom ook verschillende mensen aan. "De een vindt mijn dansbare kant leuk, een ander de samenzang en weer een ander mijn teksten. Ik doe niet één duidelijk ding."

Omdat de zangeres haar platen uitbrengt onder haar eigen platenmaatschappij houdt ze zelf de touwtjes in handen. "Bewust, samen met mijn manager beslis ik alles."