Zanger Elton John wil minder gaan optreden

Om te voorkomen dat Elton John in zijn gezin de afwezige vader wordt, wil hij in de toekomst minder gaan optreden. Dat vertelt hij aan BBC Radio 4.

"Ik ga minder concerten geven in de toekomst", stelt de vader van twee zoons van 3 en 5 jaar oud. "Ik ga naar Japan en Australië voor zo'n vijf weken en het wordt moeilijk. Ik ben nog nooit zo lang van ze weg geweest. En zal dat daarna ook niet meer zijn."

De afgelopen jaren werden de baby's rondgevlogen om in de kleedkamer bij papa te zitten. "Ze houden van reizen want ze zijn het gewend. Zachary kwam naar Toronto, Los Angeles, New York en Las Vegas."

De vrijheid is over nu de oudste naar school gaat. "Hij is in september begonnen en de vakantie is nu voorbij, hij zit weer op school." De zanger wil de regelmaat in zijn vaderlijke rol niet teveel verstoren. "Als je kinderen krijgt, staan zij centraal. Alles draait om hen. Ze weten wel wat ik doe en begrijpen het. David is er als ik er niet ben zodat er altijd iemand is die ze om half zeven een verhaaltje voorleest."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie