Mogelijk reünie rapgroep NWA op Coachella

Rapgroep NWA komt mogelijk weer bij elkaar voor een reünie op het Coachella-festival, heeft rapper Ice Cube, een van de grondleggers van NWA, gezegd.

In een interview met de Amerikaanse show The Talk zegt Ice Cube dat hij sowieso een optreden op Coachella geeft, maar hij voegt daar aan toe dat hij hoopt op meer dan dat, schrijft The Guardian maandag.

"Ik heb een paar trucs achter de hand", zei Ice Cube. "Ik ga proberen de leden van NWA bij elkaar te brengen. Ik wil iedereen een geschiedenislesje geven over Ice Cube en NWA, de Westside Connection en alles wat ik de afgelopen jaren heb gedaan."

Er gaan geruchten dat zelfs de overleden rapper Eazy-E door een holografische projectie bij de show is. Die geruchten lijken vooral te zijn gebaseerd op de "geweldigde visuals" die Ice Cube heeft beloofd.

25 jaar

Drie van de belangrijkste NWA-leden, Ice Cube, DJ Yella en MC Ren, stonden in 2015 ook al samen op het podium naar aanleiding van de film Straight Outta Compton. Dr. Dre was daar toen niet bij. Het is al ruim 25 jaar geleden dat het voltallige NWA een show gaf.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie