Spice Girls-reünie zonder Victoria Beckham

De Spice Girls gaan weer optreden, maar zonder zangeres Victoria Beckham, meldt NME.

Er werd al maanden gespeculeerd over een reünie van de populaire meidengroep.

Gerri Halliwell bevestigde donderdag dat de groep verder gaat zonder Beckham, die het te druk heeft voor een reünie. Volgens de zangeres is er nog niets concreet, maar als er meer bekend is "zullen we het samen bekendmaken", aldus Halliwell.

In 2016 is het twintig jaar geleden dat de debuutsingle Wannabe werd uitgebracht, die de vijf zangeressen in één klap wereldberoemd maakte.

Jubileum

Mel B noemde eerder hun jubileum een uitstekende reden om weer bij elkaar te komen. "Je denkt ook bij zo'n jubileum: 'Dat is lang geleden!', en dat is ook terecht", vertelt ze.

"Hopelijk kunnen we iedereen volgend jaar bij elkaar krijgen, dan kunnen we het gaan vieren. Ik denk dus zeker aan een reünie, maar ik weet niet hoe het met de anderen zit."

Emma Bunton

In ieder geval is Mel B's collega Bunton ook zeer enthousiast over een mogelijke reünie. De zangeres denkt dat een reünie zeker mogelijk is. "Er komt een moment dat het gewoon klopt. Maar daar moeten we naar zoeken, omdat we nu allemaal onze eigen carrières hebben en onze eigen families", zei ze afgelopen maart.

Lees meer over:
Tip de redactie