Wie dit jaar naar Tomorrowland in Boom wil, moet zich opnieuw preregistreren om aan de eigenlijke voorverkoop te kunnen deelnemen. 

Die registratieperiode begint maandag 11 januari om 16.00 uur en loopt tot 5 februari voor de internationale voorverkoop. Er is bij de uiteindelijke voorverkoop geen voorrang voor wie het snelst registreerde, meldt persbureau Belga. Internationale tickets worden op 6 februari te koop aangeboden.

Reguliere tickets voor Tomorrowland kosten 272,50 euro voor een combiticket en 98 euro voor een dagticket. Tomorrowland duurt ook dit jaar drie dagen, van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juli. In de ticketprijzen is nog geen campingticket inbegrepen.

De voorbije jaren was Tomorrowland telkens meteen uitverkocht en waren er veel minder tickets beschikbaar dan het aantal personen dat zich geregistreerd had.

Namen

Namen voor deze twaalfde editie van het populaire dancefestival in De Schorre in Boom zijn er overigens nog niet en ook het thema van het decor is nog niet bekend. Vorig jaar waren onder meer David Guetta, Tiësto en Dimitri Vegas & Like Mike de headliners en zag het hoofdpodium eruit als een imposant kasteel.