De band Guns N' Roses lijkt op een terugkeer te hinten. Afgelopen weekend zagen Amerikaanse bioscoopgangers geheimzinnige trailers. Daarnaast toont de band het oude logo op de website.

Ook op de eigen Facebook site heeft de Amerikaanse rockband een nieuwe foto geplaatst.

Op de social media-pagina prijkt een afbeelding van een omvangrijk publiek tijdens een concert van de band.

Fragmenten

Sommige bioscoopbezoekers die afgelopen weekend in Amerika naar de nieuwe Star Wars-film wilden kijken, kregen van tevoren een drietal korte fragmenten te zien.

De korte video's tonen momenten van een Guns N' Roses-concert, waarbij het nummer Welcome to the Jungle te horen is. Bij de filmpjes ontbreekt een toelichting.

Concertzalen

Vooral de foto op Facebook en de korte video's hinten op een terugkeer in concertzalen. Een officiële verklaring van de band laat nog op zich wachten. 

Guns N' Roses viel in de tweede helft van de jaren negentig geleidelijk uit elkaar, tot alleen zanger Axl Rose overbleef. Rose kwam meerdere malen met Guns N' Roses terug, maar altijd met wisselende bandleden. In 2012 speelde de band nog in Rotterdam.

Fans hopen echter dat de band nu met de oorspronkelijke leden zal terugkeren.

Een ruzie tussen Rose en gitarist Slash zat deze reünie tot dusver altijd in de weg, maar de twee artiesten schijnen hun geschil te hebben bijgelegd, meldden internationale media in november van dit jaar.