De Toppers staan volgend jaar op het podium met Gordon. René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling zijn te gast tijdens twee afscheidsconcerten die Gordon in november 2016 houdt in het Concertgebouw.

Dat maakte Albert Verlinde dinsdagavond bekend in RTL Boulevard.

Een perswoordvoerder van De Toppers laat aan NU.nl weten dat er vooralsnog geen sprake is van een gastoptreden.

Dat de Toppers Gordon zouden vergezellen op het podium is opmerkelijk aangezien de zanger maandag in het interviewprogramma 5 jaar later van Jeroen Pauw flink van leer trok tegen zijn oud-collega's.

Zo zou René Froger een drankprobleem hebben. ''Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt, die man heeft zo'n enorm drankprobleem. Alles en iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend'', aldus Gordon.

Stoelpoten

Jeroen van der Boom zou ondertussen aan de stoelpoten van Gordon hebben gezaagd. Hij zou Gordon zo hebben gemanipuleerd dat hij uiteindelijk besloot te stoppen met de Toppers.

"We drinken natuurlijk weleens een drankje en soms valt er een verkeerd. Maar meer is het niet", reageerde Van der Boom in het AD.

Froger wilde niet reageren op de aantijgingen van Gordon. De Amsterdammer wenste Gordon alleen fijne kerstdagen en een mooi nieuwjaar, aldus Verlinde. Mensen om de zanger heen zeggen dat het totale onzin is dat hij een drankprobleem heeft.