'Boyband Caught in the Act maakt comeback'

De populaire boyband uit de jaren 90 Caught in the Act maakt na zeventien jaar zijn rentree.

Dat zegt het 44-jarige bandlid Bastiaan Ragas maandag in het AD. De drie collega's werkten de afgelopen maanden in het geheim aan een comeback. 

De groep zal weer voor het eerst op 31 december in Berlijn optreden. Ze verwachten om in het voorjaar op tournee te gaan in Duitsland.

In de jaren 90 bestond de band uit de Nederlandse Bastiaan Ragas en Eloy de Jong en de Britse Benjamin Boyce en Lee Baxter. 

Video: Caught In The Act - Love Is Everywhere

Hysterie

"Niemand heeft meegemaakt wat wij hebben meegemaakt. De hysterie, de buitengewone dingen die we meemaakten als jonge ventjes", aldus Ragas tegen de krant. "Ik kan wel aan Tooske (Ragas' vrouw) mijn verhaal kwijt, maar dat is toch anders dan herinneringen ophalen met die jongens. Het klikte wonderbaarlijk goed."

Daarna kwam ZDF met het voorstel voor het optreden tijdens oud en nieuw. "Caught in the Act was altijd gigantisch in Duitsland. Tsja, toen was het voor mij duidelijk.''

De band gaat verder als drietal, Benjamin Boyce haakte af. Boyce dacht dat hij niet meer zijn eigen ding zou kunnen doen.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie