Foo Fighters hebben de rest van hun tour gecanceld. De Amerikaanse band zou nog twee keer optreden in Frankrijk, en in Italië en Spanje. Ook Eagles of Death Metal hebben al hun resterende optredens afgezegd. 

"Het is met oprechte treurnis en gemeende zorgen voor iedereen in Parijs, dat we gedwongen zijn de rest van onze tour af te blazen", schrijft Foo Fighters in een verklaring

"In het licht van dit roekeloze geweld, het sluiten van grenzen en internationale rouw kunnen we niet verder gaan nu. Er is geen andere manier dit te zeggen. Het is bizar en het is verrot. Onze gedachten en gebeden zijn bij iedereen die pijn heeft of een geliefde heeft verloren." 

Bij het concert van Eagles of Death Metal in Parijs vrijdagavond vonden aanslagen plaats. De Amerikaanse band heeft volgens The New York Times besloten niet door te gaan met touren.

Bij de aanslagen is een crewlid van Eagles of Death Metal om het leven gekomen. Het gaat om de verkoper van merchandise.

Concerten

Ook andere bands hebben concerten afgezegd in verband met de aanslagen vrijdagavond in Parijs, waarbij 128 mensen om het leven zijn gekomen. 

De meeste concerten in de Franse hoofdstad zaterdagavond gaan niet door. Zo hebben U2 en Deftones hun optredens afgezegd. Coldplay heeft het concert van zaterdagavond in Los Angeles afgelast.