Chris Stapleton was woensdagavond in Nashville de grote winnaar van de Country Music Awards (CMA's). De zanger verzilverde alledrie zijn nominaties, in de categorieën 'Beste nieuwe artiest van het jaar', 'Zanger van het jaar' en 'Album van het jaar' met zijn plaat Traveller.

Naast de prijzen ontvangen, mocht Stapleton ook optreden samen met zanger Justin Timberlake, die dit jaar met zijn vrouw Jessica Biel bij de CMA's aanwezig was.

Ook de groep Little Big Town won prijzen, voor 'Groep van het jaar' en 'Single en Lied van het jaar' met het nummer Girl Crush. De groep was ook genomineerd voor de 'Video van het jaar', maar greep hier naast het net.

De grote winnares van vorig jaar, Miranda Lambert, wist deze keer maar één van haar vier nominaties te verzilveren. Zij won de prijs voor 'Zangeres van het jaar', maar greep mis in de categorieën 'Entertainer van het jaar', 'Video van het jaar' en 'Muziekevenement van het jaar'. Deze laatste prijs werd gewonnen door Keith Urban, de echtgenoot van actrice Nicole Kidman. 'Entertainer van het jaar' was Luke Bryan.

Vorig jaar was Lambert nog voor maar liefst negen awards genomineerd, waarvan zij er vier won.