Jennifer Lopez wil straatsfeer uit New York in Vegas-show

Jennifer Lopez wilt dat haar aanstaande show in Las Vegas de sfeer van de straatfeestjes van haar geboorteplaats uitstraalt.

Dat vertelt ze aan Ocean Drive Magazine.

"Ik wil dat het energiek wordt zoals een straatfeest in The Bronx", vertelt de zangeres die druk bezig is met de voorbereidingen van haar vaste show in Las Vegas die volgend jaar van start gaat. "Ik wil dat mensen zich helemaal laten gaan. Ik wil dat de show altijd verandert zodat het iedere keer een unieke ervaring wordt."

Lopez heeft het momenteel druk met de audities van de dansers voor haar show, iets dat ze als dansexpert zelf regisseert. "Ik ben begonnen als danseres, dus ik heb er oog voor. Ik heb het mijn hele leven gedaan."

Als haar collega's positief zijn, maar de artieste toch kritiek heeft, wordt de kandidaat alsnog naar huis gestuurd. "Soms vinden de anderen, zoals mijn management, een persoon goed, maar heb ik zoiets van: oh, op dit punt zijn ze wat zwak en daar zit niet genoeg techniek."

Kostuums

Ook is ze kieskeurig over haar kostuums, vertelt ze. "Het is als een fantasie. De kostuums van Diana Ross, Cher of Barbra Streisand werden onderdeel van hun imago."

Hoe de kostuums precies gaan worden weet ze nog niet, maar het moet passen in het perfecte plaatje: "Ik ben van plan de beste Jennifer Lopez-show te maken die iemand ooit heeft gezien."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie