Gordon denkt met een goed gevoel terug aan zijn tijd met LA The Voices. Via Facebook laat de zanger weten dat hij heeft genoten van 'die twee jaar vol van euforie en hysterie'. Ook vergeeft hij zijn oud-collega's.

"Het is al 5 jaar geleden dat Nederland kennis maakte met LA the Voices", aldus de 47-jarige zanger. "Wat een succes gelijk al, het kon niet op; fotoshoots op locatie, invliegen met privéjets, belangstelling uit Amerika, uitverkochte zalen, staande ovaties en ons eigen publiek opgebouwd."

Gordon en bandleden Remko, Roy, Richy en Peter gingen uiteindelijk met ruzie uit elkaar, maar de zanger maakte al eerder bekend dat hij en de mannen de strijdbijl hadden begraven.

De ruzie ging vooral over de voorwaarden waaronder de overgebleven leden onder de naam Los Angeles The Voices mochten doorgaan.

Sterker

"Jammer dat het zo ten einde is gekomen maar ook hier ben ik sterker uitgekomen dan ooit. Ik hoop dat het goed gaat met de mannen, vergeten doe ik nooit maar vergeven kan ik als geen ander", schrijft Gordon.

De artiest meldt dat hij zijn voormalige-collega's 'oprecht het allerbeste' toewenst.