TomorrowWorld, de Amerikaanse versie van het Belgische TomorrowLand, is zondagavond desastreus geëindigd. Door hevige regenval mochten slechts 40.000 van de 190.000 verwachte bezoekers de laatste dag meemaken.

Het festival, dat georganiseerd werd op een afgelegen terrein in de buurt van Atlanta, kreeg te maken met hevige regenval. De buien maakten van het ruim drieduizend hectare omvattende gebied een modderpoel. 

Bezoekers hadden zaterdagavond na het laatste optreden van dj Hardwell de grootste moeite het festival te verlaten. De wegen werden door de regen onbegaanbaar en enkele in- en uitgangen onbruikbaar. 

Geen toestemming

Volgens Mashable kregen veel taxichauffeurs en andere transportdiensten geen toestemming van de organisatie het terrein op te komen. Andere voertuigen bleven in de modder steken. Hierdoor moesten duizenden bezoekers urenlang in de open lucht en zonder accommodatie wachten. 

De organisatie besloot daarop om op zondag geen mensen toe te laten die niet ook op het terrein zouden overnachten. Hierdoor kwam het aantal bezoekers op 40.000 uit, in plaats van de verwachte 190.000.

Gedupeerde festivalgangers kunnen het aankoopbedrag van hun kaartje, gedeeltelijk, terugkrijgen.