Justin Bieber en Kanye West hebben elkaar gevonden op muzikaal gebied. Bieber, die werkt aan een nieuw album, heeft met West enkele nummers opgenomen.

De samenwerking bevalt Bieber goed, de nummers hebben een "New Yorkse uitstraling", zegt de Canadese ster in een interview met Clique.

"We hebben wat nummers opgenomen voor het album, ik weet nog niet of ze het album halen", aldus Bieber. "West is echt een prater. Zet hem in een kamer en hij begint te praten, ik luister gewoon. Hij heeft heel wat meegemaakt en hij praat niet om het praten, hij heeft echt wel wat te vertellen vanuit zijn hart." Bieber zegt naar West te luisteren omdat de rapper "echt heel slim" is.

Bieber werd nog gevraagd naar wat hij zou doen indien hij zelf president van de Verenigde Staten zou zijn. "Ik zou de problemen met het wapengeweld aanpakken", aldus de zanger. "In Canada hebben we geen vuurwapens en er is dan ook geen wapengeweld. Dat is de oplossing, want een wapen is bedoeld voor bescherming maar het eindigt altijd in de handen van een idioot."