Tom DeLonge sluit niet uit dat hij en de rest van Blink-182 ooit weer samen komen. Zijn vertrek in januari ging met ruzie gepaard, maar de zanger denkt dat dat niet zo'n probleem is.

Dat zegt de zanger in een interview met Billboard.

"Ik ben er zeker voor in weer eens met de jongens te spelen. Mensen vragen me dagelijks om weer terug te keren en dan vertel ik ze dat ik die tijd niet ben vergeten en dat ik dankbaar ben voor de band en die jongens in mijn leven."

DeLonge zegt nog iedere dag aan zijn tijd met Travis Barker en Mark Hoppus te denken. "Ik houd van die jongens en ik houd van de band. Dus ik hoop dat we in de toekomst er uit kunnen komen en weer eens samen kunnen spelen. We hebben gewoon even tijd nodig waarin we niet met elkaar zijn, want we willen nu allemaal iets anders."

Belangrijkere dingen

Volgens de zanger willen zijn oud-collega's de hele tijd touren, maar is hij zelf momenteel met "belangrijkere dingen" bezig.

In januari sprak DeLonge zelf zijn vertrek nog tegen, maar lieten Barker en Hoppus weten dat de zanger "geen interesse" meer had in de band.

"Het is moeilijk om iemand te beschermen die geen respect voor ons heeft. Hij had niet eens het lef om ons persoonlijk te vertellen dat hij geen zin in het opnemen van een nieuw album had."