Taylor Swift heeft zondag tijdens de MTV Music Video Awards (VMA's) de prijs voor beste videoclip van het jaar gewonnen. De zangeres kreeg de prijs voor de clip bij het nummer Bad Blood.

Swift pakte eerder op de avond ook de prijzen voor beste vrouwelijke clip (Blank Space) en beste pop-clip (Blank Space).

Nicki Minaj kreeg de prijs voor beste hiphop-clip voor de video van haar nummer Anaconda. Kort daarvoor maakte ze duidelijk dat er geen kwaad bloed is tussen haar en zangeres Taylor Swift. Beide hadden onlangs een woordenwisseling op Twitter.

Wel haalde Minaj nog uit naar Miley Cyrus, die de VMA's presenteerde. "Dat kreng had veel over me te zeggen in de media." Cyrus leek overrompeld door de opmerking. "We zitten allemaal in de industrie. We geven allemaal interviews en we weten hoe deze gemanipuleerd worden. Nicki, gefeliciteerd."

Justin Bieber

Later op de avond trad Justin Bieber op. Kort na het zingen van zijn nieuwe nummer What Do You Mean was een bandopname te horen waarop Bieber emotioneel sprak over hoe het leven gepaard gaat met vallen en opstaan.

Het horen van zijn eigen monoloog bracht de zanger op het podium aan het huilen. Net voordat Cyrus de show afkondigde was te zien dat Bieber op het podium zijn handen huilend voor zijn gezicht sloeg.

De laatste keer dat Bieber op de VMA's optrad was in 2010. Momenteel werkt de artiest aan nieuwe muziek, afgelopen vrijdag kwam zijn nieuwe single uit. Verwacht wordt dat later dit jaar zijn nieuwe album verschijnt.

Video: Het optreden van Justin Bieber tijdens de VMA 2015

Bekijk het optreden van Justin Bieber tijdens de EMA's
Bekijk het optreden van Justin Bieber tijdens de EMA's