Tijdens haar concert in de Amerikaanse stad San Diego heeft Taylor Swift het podium even gedeeld met Avril Lavigne. De twee zongen zaterdagavond samen de hit Complicated uit 2002 van Lavigne.

"We sturen elkaar al de hele week berichtjes en nu ontmoeten we elkaar vandaag eindelijk. Ze is zo cool", sprak de Amerikaanse zangeres haar publiek toe. "Ze is ontzettend lief. Ik vind het fantastisch dat één van mijn favoriete artiesten ook een geweldig persoon blijkt te zijn."

De waardering is wederzijds. Lavigne plaatste na het optreden een foto met de zangeres op Instagram. "Een genot om Complicated vanavond met Taylor Swift te zingen tijdens haar wereldtournee '1989'! Ze rockt."

Bekijk een video van het optreden:

'Fantastisch'

Ook Swift was na afloop nog steeds enthousiast. "Fantastisch om op het podium te staan met Avril Lavigne! Complicated is een briljant popnummer en ze is gewoon geweldig."

Eerder deze week stond ook Lisa Kudrow met de zangeres op het podium. Swift zong samen met de Friends-actrice het nummer Smelly Cat, dat Phoebe in de serie Friends regelmatig zong. Ook Justin Timberlake en Selena Gomez vergezelden de wereldberoemde ster in LA.