De manager van Frank Boeijen, Bionda Kuijsters, heeft boos gereageerd op aantijgingen dat de zanger zaterdagavond dronken op het podium in Eibergen stond. 

Concertgangers hadden geklaagd dat hij met dubbele tong zong en raar deed. Een deel van het publiek zou hierom vroegtijdig zijn weggelopen.

"Frank was beslist niet dronken en ik vind het heel kwalijk dat dergelijke verhalen de ronde doen", laat Kuijsters weten aan Tubantia. "Hij was gewoon enthousiast. Mensen die optredens in het theater van Frank gewend zijn moesten misschien even wennen. Binnen is hij rustiger, serieuzer. Maar bij zo’n openluchtconcert kan het allemaal wat losser. Hij had het naar zijn zin, deed een poging tot dansen. Dat is anders ja. Maar hij was niet onder invloed."

Ook de zanger heeft op Facebook gereageerd. "Na het optreden gisteravond in Eibergen hebben enkele bezoekers aangegeven teleurgesteld te zijn in het concert", schrijft de zanger. "Uiteraard betreur ik (en mijn band) dit ten zeerste aangezien we altijd met 100 procent inzet optreden." 

Kroeg

Boeijen zou naar verluidt na het soundchecken de plaatselijke kroeg in zijn gedoken met zijn band en daar uren hebben gezeten, maar volgens het Openluchttheater in Eibergen is daar niks van waar.

"Frank en band waren op een andere locatie met betrekking tot de artiestenhap die elke artiest vooraf aan een optreden bij ons wordt aangeboden."

Het theater betreurt de commotie die is ontstaan: "Voor zover bij ons bekend zijn er slechts enkele mensen voortijdig vertrokken omdat ze het concert niet goed vonden. Natuurlijk betreuren wij dat. We doen ons best om iedereen een topavond te bieden.Wat goed is en wat niet, dat is en blijft een subjectieve ervaring. En artiesten geven de ene keer een beter concert dan de andere keer. Het blijft mensenwerk. Gelukkig heeft het overgrote deel van het publiek wel een leuke avond gehad."