Rita Ora is niet te spreken over het nummer dat rapper ASAP Rocky over haar schreef. In Better Things noemt de rapper de zangeres een 'bitch', Ora noemt dat "smakeloos".

"Op zo'n respectloze manier over vrouwen spreken, dat is niet cool", aldus Ora in een interview met Glamour, volgens NME.

In Better Things rapt Rocky over de vermeende affaire die hij met de zangeres had. "Die bitch Rita Ora heeft een grote mond. Volgende keer dat ik haar zie, scheld ik haar uit. Heb haar al eens het huis uitgeschopt omdat ze een bitch is."

De rapper zei later dat het niet de bedoeling was om respectloos over Ora te spreken, of om te zeggen dat ze een naar persoon is. "Ik zeg niet dat ze een verschrikkelijk mens is. Ik zeg alleen dat ik toen ik een relatie had, dingen met haar heb gedaan die ik niet had moeten doen en dat zij toen haar mond voorbij heeft gepraat."

Ora zegt dat het om meer gaat dan alleen haar persoonlijke relatie met de rapper. "Het gaat er om dat vrouwen altijd in een schaduw moeten leven vanwege hun seksleven. En dan heb ik het niet alleen over ASAP, maar over alle dingen die ik heb meegemaakt in mijn leven."