Taylor Swift heeft haar excuses aangeboden aan Nicki Minaj, nadat ze in eerste instantie de rapster pessimistisch noemde.

Dat deed ze donderdag op Twitter.

"Ik voelde me aangesproken. Ik heb je punt volledig gemist, ik heb het verkeerd begrepen en toen heb ik verkeerd gereageerd. Het spijt me, Nicki", schrijft Swift.

De zangeres kreeg een golf van kritiek over zich heen nadat ze Minaj erop aansprak dat ze volgens Swift te negatief aan het twitteren was.

Excuses aanvaard

Minaj heeft ondertussen haar excuses aanvaard. "Dit betekent heel veel voor me, Taylor", aldus de rapster. "Ik heb Taylor altijd gemogen, en iedereen maakt wel eens een fout. Maar nu heeft ze nog meer respect van mij gekregen."

Swift kreeg maandagavond het grootste aantal nominaties voor de MTV Video Music Awards. Daarop twitterde Nicki Minaj dat je een nominatie krijgt wanneer je in je video vrouwen met slanke lichamen viert.

Aangesproken

Swift voelde zich aangesproken en reageerde op Minaj. "Ik heb altijd niets dan liefde en steun voor je gehad. Het is niets voor jou om vrouwen tegen elkaar op te zetten." Waarna Minaj weer verbaasd reageerde. "Huh? Je hebt mijn berichten vast niet goed gelezen."

"Ik heb geen woord over jou gezegd", aldus Minaj. "Ik hou net zoveel van jou. Maar je zou hier iets over moeten zeggen." Swift maakte daarna een positief einde aan het gesprek "Kom alsjeblieft samen met mij het podium op als ik win."