Gordon is van plan weer meer op te gaan treden. De zanger, die zijn muzikale carrière op een laag pitje zette, trad woensdagavond op tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen en dat smaakt naar meer. 

"Ik was emotioneel gisteren toen zovelen waren gekomen om mij te horen en te zien. Er gebeurde iets in mij", vertelt Gordon donderdag aan De Telegraaf.

Gordon belooft het komende jaar meer tijd vrij te maken voor optredens. "Dit heb ik namelijk zo gemist, om mensen weer aan het lachen te maken en te raken met mijn stem."

De gezondheidsproblemen waarmee de zanger kampte, en die hem deden besluiten zich op zijn koffiezaken en tv-werk te richten, zijn volgens Gordon achter de rug. "De laatste tijd kampte ik met nogal wat health issues en die zijn nu verleden tijd. M'n stem is weer optimaal."

Nieuw programma

Tevens maakte de zanger donderdag in RTL Boulevard bekend dat hij binnenkort het programma Krijg de Kleren voor RTL5 gaat presenteren. Het is een programma waarin deelnemers het met elkaar moeten opnemen om de mooiste kleding te krijgen.