Hans Teeuwen heeft in het teken van de promotie van zijn nieuwe album Popstukken dinsdag een nieuwe clip gelanceerd. De video hoor bij het nummer Poppendokter Bob.

Teeuwen lanceert op 30 augustus zijn nieuwe album Popstukken in het Vondelpark in Amsterdam. Het concert is vrij toegankelijk voor iedereen.

Teeuwen speelt om 14.00 uur met zijn band The Painkillers in VondelCS een aantal nummers van zijn nieuwe Nederlandstalige plaat. Dat heeft zijn management dinsdag bekendgemaakt.Bij mooi weer speelt de formatie op het bordes. 

Popstukken ligt al vanaf 28 augustus in de winkel. Na de lancering in het Vondelpark volgt een clubtour door Nederland en België. Het is de opvolger van het album How It Aches uit 2010.

Tournee

De band The Painkillers bestaat uit Benjamin Herman, Ruben Hein, Jesse van Ruller, Kasper Kalf en Joost Kroon. Teeuwen en de Painkillers doen met hun tournee onder meer het Paard van Troje in Den Haag, de Effenaar in Eindhoven, Hedon in Zwolle, Luxor in Arnhem, Markant in Uden en de Melkweg in Amsterdam aan.

Het laatste optreden is op 20 december in de Oosterpoort in Groningen. De laatste keer dat Teeuwen in het theater stond met een cabaretprogramma, was in 2011. Toen speelde hij met het programma Spiksplinter voor uitverkochte zalen.