Foo Fighters-voorman Dave Grohl heeft geen last meer van zijn gebroken been. "Het gips is eraf, de zwellingen en pijn zijn weg, nu alleen nog die spieren terugkrijgen."

Dat zegt Grohl tegen Rolling Stone

"Het had veel erger kunnen zijn. Ik had een hoop meer schade op kunnen lopen", aldus de Foo Fighters-voorman.

"Ik ben blij met mijn vooruitgang en heel gelukkig dat ik weer kan touren." Grohl speelt voor Noord-Amerikaans publiek vanaf een gigantische troon, die hij zelf ontwierp. "De shows zijn eigenlijk nog het makkelijkste deel van mijn hele dag", zegt de voorman erover.

Hobbelen

"De rest van de tijd hobbel ik maar wat rond. Ik moet proberen om mijn tanden te poetsen, mijn tas in te pakken en de straat over te lopen om een kop koffie te halen. Maar het gaat goed. Ik bekijk het gewoon van dag tot dag." 

Grohl verklapt ook dat hij af en toe wat oefeningen doet om zijn spieren in goede conditie te houden. "Ik kan die spieren niet verliezen, ze zijn heel belangrijk voor me. Dus ik zit hier, beweeg een beetje en doe wat oefeningen."

Dave Grohl brak zijn been tijdens een optreden in Zweden, waar hij van het podium viel. Daardoor moesten de Foo Fighters hun optreden op Pinkpop afzeggen. Ook de Europese tour werd gecanceld.