Sanne Hans, beter bekend onder haar artiestennaam Miss Montreal, is "een beetje bang" dat niemand haar kiest als Voice-coach. 

 

"Als ik al een talent vind, denk ik dat alle juryleden dat talent wel zien en de zangers mij dan niet uitkiezen. Straks eindig ik met nul mensen in mijn team. In dat opzicht vind ik het wel spannend."

Dat zegt de zangeres zaterdag in een interview met AD.

Ze vertelt verder wel erg uit te kijken naar de opnames van The Voice, die zondagochtend beginnen. "Ik hoop natuurlijk groot talent te ontdekken."

De zangeres was eerder al jurylid in het programma De Beste Singersongwriter van Nederland, maar zegt nog niet veel ervaring te hebben met een grote show als The Voice. "Ik weet totaal niet hoe het werkt, dus ik laat alles over me heen komen. Het kan ook helemaal fout gaan, maar ik denk dat het wel leuk wordt. Volgens mij heb je een heel team om je heen dat je met van alles helpt." 

Anouk

Collega-jurylid Anouk heeft net als Miss Montreal een uitgesproken persoonlijkheid, maar de samenwerking gaat geen problemen opleveren, verwacht Montreal. "Mensen verwachten dat er ruzie ontstaat of iets dergelijks, maar dat is helemaal niet zo."

"Ik heb haar ontmoet en het is gewoon een heel leuk en lief mens. Je kunt enorm met haar lachen, we hadden heel veel lol. Bovendien heeft ze een andere stijl dan ik: zij houdt iets meer urban-muziek, ik van pop. In dat opzicht zitten we elkaar ook niet echt in de weg."