Als het aan de voormalige politiechef van Seattle ligt, wordt de dood van Kurt Cobain opnieuw onderzocht.
 

​Norm Stamper zegt in Spin Magazine dat het een morele plicht is om alle onduidelijkheden rond de 'zelfmoord' van de wijlen Nirvana-frontman op te helderen.

"Als ik nu de leiding zou hebben bij het politiekorps, zou ik de zaak heropenen", stelt Stamper. "Stel je voor dat Kurt Cobain niet zichzelf van het leven heeft beroofd, maar is vermoord. Dan zijn we het aan de nabestaanden verplicht om dat te bewijzen. Als we het destijds niet goed hebben gedaan, hebben we de plicht om het nu wel goed te doen."

Op 5 april 1994 werd het levenloze lichaam van Cobain gevonden, maar er is door velen altijd getwijfeld aan de doodsoorzaak. Er is een afscheidsbriefje gevonden dat door Cobain geschreven zou zijn, maar volgens Stamper waren er behoorlijk wat mensen die baat hadden bij de dood van de zanger.

Vuige leugen

Stamper doet zijn uitspraken naar aanleiding van de documentaire Soaked In Bleach. Daarin wordt gesteld dat Cobain is vermoord en wordt gesuggereerd dat weduwe Courtney Love er iets mee te maken heeft gehad.

Love noemde de documentaire eerder al een vuige leugen en heeft geprobeerd het uitzenden ervan via de rechter te voorkomen.