Shania Twain heeft goed nieuws voor haar fans. De zangeres vertelt dat ze na haar onlangs aangekondigde tournee voorlopig nog niet met pensioen gaat. "Het is echt niet het laatste wat ik in de muziekindustrie wil doen", aldus Twain.

Dat vertelt ze aan Billboard.

Bij de aankondiging van haar tour liet Twain nog weten dat het zomaar haar laatste zou kunnen zijn. Maar aan het stoppen met muziek maken denkt ze nog lang niet. "Ik blijf net zo lang muziek maken totdat ik doodga", aldus de 49-jarige zangeres.

"De tijd is rijp om nu ook andere dingen op muziekgebied te gaan doen. Ik wil meer gaan schrijven en meer nummers uitbrengen. Dat heb ik echt gemist", aldus Twain. Ze zegt ook meer voor andere artiesten te willen gaan schrijven.

Meerdere platen

"Ik heb meer live gezongen dan dat ik nummers heb opgenomen, dus dat wil ik ook meer gaan doen. En dan bedoel ik niet maar één album, ik heb ideeën voor meerdere platen."

De zangeres begint op 5 juni aan haar tour door Noord-Amerika, dat is voor het eerst in elf jaar tijd. Ze werkt momenteel ook aan een nieuwe plaat, de opvolger van Up! uit 2002.