Casinogigant Planet Hollywood heeft Jennifer Lopez gestrikt voor een serie concerten in Las Vegas. 

Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend.

De geruchten gingen al langer dat Lopez naar Las Vegas zou vertrekken voor een vaste show. "Supergaaf", meldt de zangeres op haar Instagram nu de show eindelijk is bevestigd. "Dit gaat de show worden die ik altijd al heb willen maken."

Lopez staat op hetzelfde podium waarop momenteel Britney Spears haar lange serie concerten geeft. De eerste show staat gepland op 20 januari 2016, waarna ze er nog tot en met juni te zien is.

Leuke tijd

Aan USA Today laat de zangeres weten uit te kijken een tijdje in de beroemde gokstad te wonen. "Je hebt er de beste restaurants en kan er goed winkelen. Je kan er aardig in de problemen komen", vertelt Lopez lachend. "Maar wel de goede problemen. Ik ben geen gokker en niet zo van het nachtleven, maar ik ben wel van plan om een leuke tijd te hebben."

Afgelopen nieuwjaar maakte Lopez al kennis met de sfeer in Las Vegas toen ze er een show speelde. "Toen raakte ik vertrouwd met het idee om er iets permanents te doen. Ik heb er veel over nagedacht. Het is gunstig om op één plek te zijn en niet zoveel te toeren", vindt de zangeres.