Body Count samen met Ice T naar Pinkpop

De band Body Count zal samen met rapper Ice-T een optreden geven op Pinkpop.

Dat maakt festivalorganisator Jan Smeets bij 3FM bekend, schrijft Podiuminfo donderdag.

Ice-T is met zijn band op de vrijdag te zien. Diezelfde dag zijn ook Muse, Elbow en Slash op het festival te bewonderen.

Geen pinksterweekend

Pinkpop vindt dit jaar plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juni. Voor de vierde keer in zijn lange historie niet tijdens het traditionele pinksterweekend, omdat dat te vroeg in het jaar valt. Op vrijdag staan onder anderen Muse, Elbow, Slash, Faith No More, Paloma Faith en George Ezra op het programma.

Zaterdag is het podium voor onder anderen Robbie Williams, Avicii, The Script, Anouk en Kensington. Op het affiche van de laatste festivaldag staan onder anderen Foo Fighters, Pharrell Williams, Sam Smith, De Jeugd van Tegenwoordig en Counting Crows.

Foo Fighters

Vooral de zondag belooft Foo Fighters een publiekstrekker te worden, voorspelde festivalbaas Jan Smeets bij de presentatie van het programma. Zelfs vanuit omringende landen verwacht hij bezoekers die speciaal voor de Foo Fighters naar Landgraaf afreizen. De Amerikaanse rockers staan ook op 25 juni in België op Rock Werchter, maar daar zijn geen kaarten meer voor te krijgen.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie