Nicki Minaj heeft een hele lange tijd niets anders gedaan dan werken aan haar carrière. "Het is belangrijk dat je op een bepaald moment even niets anders doet dan werken, dat je echt op het randje van gekheid zit."

Dat vertelt de rapper aan Glamour.

"Je krijgt de tijd niet terug. Dus je moet je hele leven er op aan passen. Je moet wakker worden en aan niets anders denken. Het ademen, het eten, het voor je zien, de hele dag. Pas als je een aantal dingen hebt bereikt is het tijd voor rust", aldus Minaj.

De rapper heeft naar eigen zeggen eerst een paar jaar keihard gewerkt en merkt nu dat ze het wat rustiger aan kan doen. Dat ze zo hard gewerkt heeft aan haar albums, meest recent nog The Pinkprint, maakt dat Minaj het gevoel heeft dat ze nu even wat tijd voor zichzelf kan nemen. 

"Als je maar het werk doet krijg je op een gegeven moment vanzelf de credits die je hebt verdiend. En als dat niet zo is, dan moet je daar ook vrede mee hebben. Ik weet dat ik het uiterste uit mijzelf heb gehaald en dat dit album precies zo is als ik het wilde."