Mariah Carey wil haar carrière een frisse herstart geven en vervangt daarom de mensen om haar heen.

 Dat meldt New York Post.

"Mariah verzamelt een volledig nieuw team om zich heen", meldt een ingewijde. "Nieuw leven, nieuwe relaties, nieuw label, nieuw management, nieuwe publicist, nieuwe residentie. Zeg maar gerust alles nieuw. Mariah heeft flink wat nagedacht over het leven." 

"Toen ze de studio indook om aan haar nieuwe album te werken voelde ze zich gelukkiger en vrijer dan ooit en realiseerde ze dat ze een frisse start wilde."

PR en management

Eerder werd al bekend dat Carey na meer dan vijftien jaar heeft gebroken met haar publicist. Ze is nu in zee gegaan met het pr-bureau dat eerder werkte voor onder meer Drake en Lil Wayne.

Ook heeft Carey inmiddels nieuwe managers in dienst, nadat ze vorige zomer Jermaine Dupri dumpte. In diezelfde periode liep haar huwelijk met Nick Cannon op de klippen.

Carey begint binnenkort met optredens in Las Vegas. Ook wil ze een rol gaan spelen in een nog te ontwikkelen kerstfilm, die ze naar verluidt wil maken met filmproducent en regisseur Brett Ratner. Geruchten gaan dat die twee aan het daten zijn, maar een woordvoerder van Ratner meldde onlangs dat ze slechts goede vrienden zijn.