René Froger heeft de nieuwe single voor Gents, de band van zijn zoon Danny, geschreven. 

"Toen mijn vader hoorde dat we een nieuwe single uit gingen brengen, ging hij gelijk aan de slag", vertelt Danny Froger aan de desk bij RTL Boulevard.

"Hij kwam ineens met dit nummer en toen hebben we het opgenomen", vervolgt hij. Tijdens de uitzending van het RTL4-programma werd vast een fragment van de clip van het nummer Geheime liefde vertoond.

De jongensgroep, bestaande uit Froger, Wesley Klein en Danny Nicolay, begon twee jaar geleden. "Vorig jaar hadden Wesley en Danny een volle agenda", vertelt de zoon van de zanger. "Maar dit jaar hebben we onze agenda's leeggemaakt en gaan we knallen met Gents."

Carré

De mannen stonden woensdagavond al in Carré op het podium, waar ze een optreden gaven tijdens de theatershow van vader Froger. Hij is heel erg trots op zijn zoon. "Iedereen die hem hoort, is razend enthousiast. Het belooft een enorm succes te worden."

Jubileumtour

René Froger keert in het najaar terug met zijn jubileumtournee 30 jaar Hits, zo heeft de zanger donderdagavond bekendgemaakt.

Na 31 concerten in het afgelopen seizoen, zal Froger in het najaar nog eens vijftien theaters in Nederland aandoen. In zijn show blikt de zanger terug op zijn carrière.

Donderdagavond staat Froger, net als afgelopen woensdag, in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré.