Paris Hilton bestrijdt de kritiek dat ze geen echte dj zou zijn. Ze heeft vijf jaar getraind voor haar vaardigheden als dj, vertelt ze aan Billboard.

"Er zijn zoveel geruchten dat ik niet live zou spelen. Er zijn zoveel haters die verhalen verzinnen. Iedereen die me achter de draaitafel ziet staan kan precies zien wat ik doe", legt Hilton uit.

Er is ook een petitie gestart tegen de komst van de dj naar het Summerfest festival in Milwaukee, omdat ze volgens tegenstanders een 'verveelde, verwende beroemdheid' is die niet kan draaien. Dat kan ze wel degelijk, stelt ze: "Ik heb de afgelopen vijf jaar keihard geoefend."

Ondanks de kritiek, is haar agenda gevuld met talloze optredens. Ze kreeg een vaste plek in clubs op Ibiza en Atlantic City en staat nu op het punt een residentie te krijgen in Las Vegas, laat ze weten. Het feesten zit in haar bloed en ze is dan ook niet van plan om zich iets aan te trekken van haar critici.

"Ik hou van muziek. Ik hou van mensen entertainen. Ik hou van feesten. Ik vind het fijn om een geweldige tijd te hebben en dat mensen om mij heen een geweldige tijd hebben."

Video: DJ Paris Hilton in actie