Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

One Direction niet blij met solomateriaal Zayn Malik

Nog geen week na zijn vertrek uit One Direction is Zayn Malik al aan de slag met nieuw solomateriaal .Zijn producent Naughty Boy deelde dinsdag een demo via Soundcloud, tot woede van Louis Tomlinson. 
Door NU.nl/BuzzE

"Laat de muziek spreken", zo schrijft de producent in het korte commentaar bij de demo van de ballade I Won't Mind die binnen een uur tijd al meer dan een half miljoen keer werd beluisterd. "Er is niks dan liefde voor wat achter is gelaten."

Op Twitter verwees Naughty Boy even later nogmaals naar het vertrek van Malik uit One Direction: "Respecteer jezelf genoeg om weg te lopen van dingen die je niet meer van dienst zijn, laten groeien of gelukkig maken."

"Wow Naughty Boy, jij bent echt ongevoelig vriend", laat Tomlinson op Twitter. "Serieus, hoe oud ben jij? Word volwassen!"

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

Rust

Vermoed wordt dat Malik en zijn producer al uitgebreid aan de slag zijn voor een album dat in 2016 uit moet komen. De zanger zou al een tijdje bezig zijn met het schrijven van eigen nummers.

Opvallend is dat Malik One Direction juist zei te verlaten om rust te nemen. Hij zei een 'normale 22-jarige' te willen zijn. "Iemand die gewoon kan relaxen en een privéleven kan onderhouden."


Lees meer over:

Zayn Malik

Aanbevolen artikelen