Esmée Denters kijkt tevreden terug op The Voice

Esmée Denters heeft afgelopen weekeinde bij The Voice UK de liveshows niet weten te bereiken, maar kijkt uiteindelijk met een tevreden gevoel terug op haar deelname aan het programma. 

Dat vertelt ze maandag aan RTL Boulevard.

De Nederlandse zangeres stond tijdens The Knockouts met het nummer As van Stevie Wonder op het podium, maar daarmee wist ze de jury niet te overtuigen.

"Gelijk na de uitzending kreeg ik positieve reacties van verschillende mensen. Dan is het toch wel leuk dat je zoiets hebt meegemaakt", zegt Denters. "Ik wilde graag naar de live-uitzendingen, maar je kunt niet alles hebben. Het is leuk om nu alles terug te zien."

Nederland

Denters is er vooral trots op dat ze als Nederlandse mee mocht doen. "Ik woon nu dan wel drie jaar in Engeland; ik vind het nog steeds te gek dat ik als iemand uit Nederland mee mocht doen. En weet je, ik heb weer kunnen laten zien waar ik mee bezig ben en ik kon mijn verhaal vertellen."

Door haar deelname merkt de zangeres ook dat ze wat 'populairder' is geworden. "Mensen zijn me gaan volgen op Twitter, Facebook en Youtube. Dat doet je toch wel wat, ja", besluit ze.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie