Radio 538 viert Koningsdag dit jaar weer in Breda. Dit jaar viert de radiozender het feest samen met dj Hardwell, zo maakte de zender donderdag bekend.

"Het is natuurlijk mijn eigen stad en de locatie is ook echt top daar, dus voor mij is het echt bijzonder dat ik er dit jaar bij ben", aldus de dj. De kaartverkoop voor het 538-feest begint op vrijdag 27 maart.

Slam!FM strijkt dit jaar weer neer in Alkmaar. De jongerenzender heeft op 27 april optredens van 'bekende dj's en top acts' op de planning staan. Wie dit precies zijn, wordt binnenkort bekendgemaakt. De kaartverkoop van het outdoor dancefestival begint op vrijdag 13 maart.

Eerder op de dag was al onthuld dat het Kingsland Festival dit jaar is verspreid over twee locaties. Behalve in Amsterdam is er op Koningsdag een editie in Den Bosch.

In Amsterdam zijn er optredens van de dj’s Hardwell, Martin Garrix en Showtek, en van Sander van Doorn, Laidback Luke, BassJackers en Oliver Heldens. In Den Bosch kunnen de Oranjefans feesten op de muziek van Armin van Buuren, Blasterjaxx, D-wayne, Laidback Luke en Sunnery James & Ryan Marciano.