Johnny Logan en Lenny Kuhr zullen op 15 mei tijdens de Songfestival Sing Along in de Amsterdamse Ziggo Dome hun Songfestival-nummers zingen. Ook Frizzle Sizzle, Emmelie de Forest en Edsilia Rombley zijn bevestigd.

Daarnast zullen ook Brotherhood of Man een optreden verzorgen. Dat maakt SBS dinsdag bekend. 

Bekende Songfestival-hits zullen tijdens deze avond door de originele artiesten worden gezongen.

De Nederlandse songfestival-artiesten die op 15 mei optreden zijn Edsilia Rombley (werd vierde op het songfestival met Hemel en Aarde), Marlayne (One good reason), Lenny Kuhr (Songfestivalwinnares met De Troubadour), Frizzle Sizzle (scoorde in Noorwegen de dertiende plek met Alles heeft een ritme), Sandra Reemer (zong in 1976 The Party's Over en in 1979 Colorado), Maggie McNeal (met haar bekende Amsterdam) en Esther Hart (One more night).

Video

Only Teardrops

Naast dit aanbod wordt de line-up aangevuld met internationale artiesten, onder wie Johnny Logan die twee keer het Eurovisie Songfestival won (met What’s Another Year en Hold Me Now). Daarnaast maken Brotherhood of Man (wonnen met Save Your Kisses for Me) en Emmelie de Forest (won met het herkenbare Only Teardrops) hun opwachting.

De teksten van de nummers zullen worden getoond op grote schermen, zodat het publiek mee kan zingen. De kaartverkoop is dinsdag gestart.