George Ezra neemt al het succes "met een korreltje zout". "Het is gewoon mijn werk en ik geniet ervan zolang het duurt. Of het nou twee of twaalf jaar duurt, ik vind het geweldig." 

Dat vertelt de zanger in een interview met The Guardian

Nadat George Ezra een fanbase had opgebouwd, werd hij plotseling aangesproken door vele, grote platenmaatschappijen. "Sommigen gebruikten de verkeerde tactieken", vertelt Ezra. "Ik kon er recht doorheen kijken. Dat hele 'wijn en uit eten'-gedoe."

"Ik was achttien! En ik werd opeens meegenomen naar dure, Aziatische restaurants waar de lichten gedimd waren en je niet kon zien wat je bestelde. Een springroll kostte al zo'n twintig pond! Alles wat ik op zo'n moment wilde was de laatste trein terugpakken naar Bristol, om daar een biertje in de pub te drinken."

Ezra vertelt de krant dat hij ook vaak denkt aan andere dingen waar hij misschien succes in zou kunnen hebben. "Zoals skieën. Als ik daarmee begonnen was op mijn twaalfde zou ik nu misschien wel de beste Britse skiër zijn. Elke keer als ik naar de Olympische Spelen kijk, denk ik: 'Als iemand me maar een paar skistokken had gegeven'."