De klap die Afroman eerder aan een vrouwelijke fan uitdeelde heeft verregaande gevolgen. Drie van de zeven optredens die de Because I Got High-rapper op de agenda had staan afgelast, omdat de plaatsen waar hij zou optreden geweld tegen vrouwen niet tolereren.

Dat meldt TMZ. 

Afroman gaf eerder deze week een vrouw een stomp in haar gezicht toen zij tijdens een optreden in Biloxi het podium beklom. Ze zou bloedend en huilend het podium hebben verlaten.

Een woordvoerder van Afroman meldde dat de rapper geen idee had of het een man of vrouw was die het podium bestormde. "Hij reageerde omdat iemand op het podium kwam." De woordvoerder claimde dat er te weinig beveiliging aanwezig was om mensen van het podium weg te houden.

Gecanceld

Ziggy's By the Sea in Wilmington, waar Afroman zou optreden, heeft aan TMZ laten weten dat ze een erg christelijk publiek hebben dat zulk geweld niet toestaat. En Park Street Saloon in Hilliard zou volgens de website twee minuten na het zien van het filmpje waarop de rapper de vrouw slaat zijn optreden hebben gecanceld.