Martin Garrix moet nog wennen aan beroemdheid

De jonge dj Martin Garrix (18) moet soms nog wennen aan zijn leven als een beroemdheid.

Hij leeft in een wereld vol feestjes, limousines, roomservice en privéjets. Dat vertelt hij in een interview met het AD.

"Zo bizar, dat twee piloten voor jou alleen vliegen", aldus de Amstelvener die ruim anderhalf jaar geleden doorbrak met zijn hit Animals en sindsdien over de hele wereld optredens geeft. Martin Garrix, wiens echte naam Martijn Garritsen is, mag sommige clubs waar hij moet optreden officieel nog niet eens in. "Dan loodsen ze me vlak voor mijn optreden naar binnen en moet ik na afloop direct weg."

Tijd om in zijn nieuwe huis te slapen, heeft de dj - die zelfs geen tijd wil maken voor een relatie - nog niet gehad. Hij is te druk met zijn eerste album, waarvoor hij samenwerkt met David Guetta en zanger Ed Sheeran.

"Ik heb er nog niets eens geslapen, ik ben te veel onderweg. Het is voor mij een nieuwe stap. Voor veel mensen die uit huis gaan, is het raar dat je je ouders zo weinig ziet, dat is niet nieuw voor mij. Maar ik moet wel leren. Kleding wassen bijvoorbeeld, dat wordt op tour voor me gedaan."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie