Het complete nieuwe album van Madonna, Rebel Heart, schijnt uitgelekt te zijn. Eerder werden al een hoop nummers van het album online gezet, maar de daarvoor verantwoordelijke hacker werd opgepakt.

Nu schijnt echter alsnog het hele album van Madonna online te zijn verschenen. Het zou gaan om een Super Deluxe-versie met 25 nummers. Dat melden verschillende Amerikaanse media. 

Radio-DJ Giel Beelen liet donderdagochtend een aantal nummers tijdens zijn uitzending horen, waaronder waarschijnlijk ook de titeltrack Rebel Heart. In de nummers zijn onder anderen Chance The Rapper, Diplo, Nicki Minaj, Mike Tyson en Nas te horen.

Rebel Heart zou eigenlijk pas op 9 maart te koop zijn in Engeland en een dag later in Amerika, maar fans roepen Madonna nu op om de release van het nieuwe album zo snel mogelijk op iTunes te zetten als dit lek inderdaad de definitieve versie is.

Hacker

De Israëlische hacker die verantwoordelijk was voor het lekken van Madonna's nummer, werd eind januari opgepakt. Hij was ook verantwoordelijk voor het lekken van liedjes van andere artiesten.

Nadat een aantal liedjes op het internet verschenen, besloot de zangeres om alvast een aantal nummers zelf uit te brengen. Na de lek heeft ze zes nummers per direct te koop gezet. Daarna verschenen er echter nog een paar liedjes en nu zelfs het hele album.