De Amerikaanse zangeres Meghan Trainor heeft met haar nummer All About That Bass in 58 landen de nummer 1 positie gehaald in muzieklijsten en wereldwijd zes miljoen albums verkocht, maar de zangeres heeft nog geen cent gezien van de opbrengsten.

"Ik heb nog helemaal niets verdiend. Ze zeggen dat er een enorme cheque aankomt in april, maar tot die tijd moet ik geld lenen van mijn platenmaatschappij", aldus de Lips Are Movin-zangeres tegen Daily Star.

"Mensen denken dat ik rijk ben, maar dat ben ik dus helemaal niet. Ik heb nog niks groots voor mezelf kunnen kopen om het succes te vieren, maar dat komt nog wel."

De zangeres zegt dat haar platenmaatschappij heeft toegezegd het geld negen maanden na het uitbrengen van haar eerste single uit te betalen, waardoor ze nog zo'n twee maanden zonder zit.

Bekende artiesten

Het album Title heeft de zangeres wereldwijde erkenning bezorgd, waardoor ze nu ook mag gaan bedenken met welke bekende artiesten ze graag wil samenwerken. Met One Direction-zanger Harry Styles heeft ze al gewerkt aan een nummer. "Maar mijn droom is om te schrijven voor Beyoncé, ik durf haar alleen geen ideeën op te sturen, daar ben ik te verlegen voor."