Zangeres Kelly Clarkson brengt deze maand een nieuw album uit, zo belooft ze op Twitter aan haar fans. "Mensen blijven het vragen. Mijn volgende album is pop."

Dat meldt E! Online.

Clarkson bracht vorig jaar nog een kerst-cd uit, maar het is alweer drie jaar geleden dat ze een album met allemaal nieuwe liedjes op de markt bracht. 

De zangeres onthulde zaterdag op Twitter dat haar fans niet meer lang hoeven te wachten. "Mijn volgende album is pop, maar ik word altijd beïnvloed door muziek waar ik van hou, zoals pop-rock, country, R&B en dance."

Op de vraag van een fan of het album komende maand nog zou verschijnen, antwoordt ze simpelweg: "Ja." Ook geeft ze aan dat ze rond de zomer 2015 op tour zal gaan.

Duet

Verder geeft Clarkson nog twee hints met betrekking tot haar eerste single: "Proof of life & Dr. Dre". Ook bevestigt ze eerdere geruchten dat ze een duet heeft opgenomen voor het album. "Hier is een tip: dit was niet de eerste keer dat we samen zongen." Omdat de zangeres een hoop duetten heeft gezongen, zijn er genoeg mogelijkheden.

De zangeres herinnert haar volgers eraan dat ze een tijdje niet zoveel van zich heeft laten horen, omdat ze afgelopen jaar bevallen is. "Ik heb een baby", twittert ze. "Dat kost tijd."