Madonna houdt van Lady Gaga. Op Instagram deelde de zangeres maandag een foto van Lady Gaga met over het gezicht een zwart net gefotoshopt, waarmee ze verwijst naar de promotiefoto van haar aankomende album Rebel Heart.

"Love this #rebelheart", schreef Madonna bij de foto.

Voor wie haar niet direct gelooft, benadrukt Madonna in het onderschrift: "Ik zei dat ik van haar hou en dat meende ik! #livingforlove." De 56-jarige popdiva lijkt hiermee te verwijzen naar de vermeende rivaliteit tussen haar en haar jongere collega.

Geruchten hierover versterkten in augustus toen één van Madonna's nieuwe nummers uitlekte. In de demo Two Steps Behind zou ze zingen over een 'copycat'. Volgens een bron van Daily Mail ging die tekst over Gaga. Madonna zong verder: "Mijn recept stelen, dat staat je heel lelijk. Heb je wel goed genoeg opgelet? Je zult nooit mij worden. Je bent slechts een wannabe-mij.''

Niets kwaads

Zaterdag liet Madonna's manager Guy Oseary in een vraag en antwoord-sessie met fans op Twitter al weten dat er geen sprake is van ruzie of jaloezie. "Dat lied gaat niet over Gaga of een specifiek ander iemand. Ze wenst Gaga niets kwaads toe. Het is onzin."

Ook Madonna reageerde zaterdag op het gerucht. "Sommige mensen proberen ruzies te creëren tussen sterke vrouwen. Ik wens geen enkele andere vrouwelijke artiest kwaads toe en heb dat ook nooit gedaan. De wereld is groot genoeg voor ons allemaal!"