Het zou best wel eens kunnen dat The Rolling Stones komend jaar weer op tournee gaan. 

Dat is op te maken uit een korte kerstboodschap die de rockers op Youtube hebben gezet. "Wellicht zien we jullie in 2015", sluit Mick Jagger aan het slot van de video.

In het wat geforceerde spontane filmpje spreken Charlie Watts, Keith Richards, Mick Jagger en Ron Wood hun fans toe. "We hadden een geweldige tijd met de 14 On Fire Tour dit jaar", zegt Jagger. Waarop Richards wat moeilijker verstaanbaar vervolgt: "We hebben veel van jullie in het publiek gezien. Dank."

Miljoen

De Stones deden dit jaar negentien landen aan en speelden voor meer dan een miljoen mensen. Ze speelden dit jaar in Azië, Europa - waarbij ook het Nederlandse Pinkpop werd aangedaan - en dit najaar in Australië en Nieuw-Zeeland. Die laatste shows waren eigenlijk al in het voorjaar gepland, maar werden verschoven na het plotseling overlijden van Jaggers vriendin LWren Scott in maart van dit jaar.

Er gingen eerder al geruchten dat er misschien een volgende tour aankomt. Gitarist Keith Richards zei enkele maanden geleden al dat The Rolling Stones in 2015 wellicht Zuid-Amerika aan zullen doen.

Bekijk de videoboodschap: