Thé Lau treedt vrijdagmiddag op in de laatste radiouitzending van Claudia de Breij. De zanger zal in het laatste uur, tussen 14.00 en 15.00 uur, met een klein concert de show uitluiden.

Dat heeft producer Leon Polman, ook bekend als sidekick De Notaris, donderdag laten weten. Het was lang onzeker of Thé Lau daadwerkelijk kon komen.

De zanger lijdt aan kanker en treedt nog maar zeer sporadisch op. Thé Lau en De Breij hebben een speciale band: zo zong de voorman van The Scene mee op de eerste cd van de cabaretière.

In de eerste twee uur zijn er optredens van de band Tyfoon en van Maarten Heijmans. De hoofdrolspeler uit de serie Ramses gaat nummers van Shaffy vertolken. Verder zijn er oude vrienden en producers van het programma te gast.

Afscheid

Claudia d'r op is tien jaar te horen geweest op 3FM. De Breij heeft besloten te stoppen omdat ze meer tijd wil gaan besteden aan andere activiteiten. De afgelopen weken nam ze afscheid met diverse dj's die eerder het 'onaangepaste blokje' op 3FM invulden, zoals Jack Spijkerman, Dolf Jansen en Wim T. Schippers.