Cher heeft de rest van haar tour geannuleerd om te herstellen van een infectie die ze in september opliep. Er stonden nog 29 concerten in de Verenigde Staten en Canada gepland.

Tussen maart en juli trad Cher al 49 keer op als onderdeel van de Dress To Kill-tour, die ze zelf haar "beste tot nu toe" noemt. "Ik ben er volledig kapot van", liet Cher volgens de fansite Cherworld.com weten in een verklaring.

"Zoiets als dit is me nog nooit overkomen. Ik kan me niet genoeg verontschuldigen aan alle fans die een kaartje hebben gekocht."

In september dacht de 68-jarige zangeres nog binnen een paar dagen te herstellen van de acute virale infectie, waardoor het functioneren van haar lever werd getroffen. Ze stelde haar concerten voor die maand daarom alleen uit.

Eind september besloot ze ook de concerten die voor oktober gepland stonden uit te stellen. Nu blijkt dat haar herstel wat langer zal duren, heeft ze het tweede deel van de tour moeten annuleren. Fans met een ticket voor één van de overgebleven concerten kunnen hun geld terug krijgen.

Dress To Kill is de eerste grote tour van Cher sinds de Living Proof Farewell Tour, die destijds werd aangekondigd als haar afscheidstournee. Tussen 2002 en 2005 werkte ze een recordaantal van 325 shows af.