David Gilmour en Nick Mason hadden al aangekondigd dat The Endless River het laatste Pink Floyd-album is, maar overwegen nog wel om meer bekend en onbekend materiaal uit de archieven op te poetsen. 

Dat vertelt drummer Nick Mason aan Billboard.

"Ik weet dat Roger Waters en David Gilmour zo nu en dan gezegd hebben dat ze een remix van Animals willen hebben. Dat is een van onze minder goed opgenomen albums", vertelt Mason. "Ik denk dat we wat van de banden gaan oppoetsen en kijken of we het kunnen opwaarderen."

Zelf heeft Mason zich over het videoarchief ontfermd. "Ik heb de afgelopen jaren veel tijd besteed aan het organiseren van oud videomateriaal. Het zou interessant zijn om eens wat uit te geven."

Wel zijn er al concrete plannen om wat van het videomateriaal te gebruiken voor nog meer videoclips bij nummers van The Endless River, bevestigt Mason.

De drummer meldt dat optredens er niet meer in zitten. De twee overgebleven bandleden moeten het doen zonder de overleden toetsenist Rick Wright en voormalig bandleider Roger Waters is niet bereid mee te werken aan nieuwe avonturen met Pink Floyd.

"Ik zou het geweldig vinden om shows te spelen, maar dat gaat denk ik niet gebeuren. David is er klaar mee en zonder Rick wordt het erg moeilijk om iets te doen. Mensen zouden een grootse show verwachten en ik weet zeker dat David dat niet wil."